MENU
Klik hier voor categorieën
Algemene informatie over Netvoedingen:

Volt en Ampere.
Kies altijd een voeding die het voltage kan afgeven die het aangesloten apparaat nodig heeft. Veel van onderstaande voedingen hebben een instelbaar voltage waardoor ze voor meerdere apparaten geschikt zijn. Het aantal Ampères ( A ) of milli Ampères ( mA ) is een ander verhaal. De voeding moet minimaal het aantal Ampères of milli Ampères kunnen leveren dat het aangesloten apparaat nodig heeft. Als de voeding meer Ampère of milli Ampère kan leveren dan is dat geen probleem. Het aangesloten apparaat "neemt" het aantal Ampères of milli Ampères dat het nodig heeft.

De aansluitstekker.
Er bestaan duizenden verschillende apparaten, met vele verschillende aansluitstekkers. Wij weten natuurlijk niet van ieder apparaat wat voor stekkertje er in moet. Bij veel netvoedingen worden meerdere stekkertjes geleverd waardoor ze op veel verschillende apparaten aangesloten kunnen worden. Garanderen of er bij voeding XX een stekkertje zit dat op apparaat YY past kunnen wij echter niet. Het kan dus voorkomen dat u nog een passend stekkertje moet ( laten ) monteren.

Waarschuwing.
Van de meeste netvoedingen zijn zowel het voltage als de polariteit ( plus en min ) te veranderen. Verkeerde instellingen kunnen zowel de voeding als het aangesloten apparaat onherstelbaar beschadigen. Controleer dit dus alvorens de netvoeding aan te sluiten. ( Of laat dit controleren door iemand ) Beschadigingen als gevolg van onjuiste instellingen vallen uiteraard niet onder de garantie.


Laptop Voedingen voor in de auto

Er zitten geen producten in deze categorie